Indiferent că pleci într-o binemeritată vacanță sau în căutarea unei oportunități de afaceri, în Europa sau în oricare alt colț al lumii, știm că o călătorie se poate transforma uneori într-un eșec, nu neapărat din cauza ta.Tocmai de aceea, OMNIASIG îți pune la dispoziție asigurarea complexă de călătorie SAFE TRAVEL, adaptată fiecărei nevoi pe care o ai în timpul călătoriilor tale.

Este una dintre cele mai competitive și acoperitoare asigurări de călătorie de pe piață, care îți oferă protecție, atât prin asistență medicală în caz de accident sau îmbolnăvire, cât și prin despăgubiri pentru pierderile financiare suferite în cazul unor tranzacții frauduloase, dacă ți-ai pierdut cardul, sau în cazul anulării/întârzierii/ratării călătoriei, pierderii sau deteriorării bagajelor, documentelor, etc.

Ce beneficii iti ofera Safe Travel?

-Teritorialitate extinsă: polița te asigură pentru călătorii în Europa sau pe alte continente;
-Polița este emisă electronic, rapid și ușor;
-Asistență permanentă în cazul apariției unui eveniment neplăcut;
-Soluționare rapidă și profesionistă a daunelor;
-Poți alege varianta de asigurare optimă pentru tine, conform nevoilor tale și a respectivei călătorii

CE FACI in cazul unui incident?

În cazul în care ți se întâmplă un eveniment neplăcut, OMNIASIG îți oferă asistenţă permanentă. Trebuie doar să suni la numărul de call center imediat după ce s-a întâmplat incidentul. Noi îți oferim suport pentru:

-programarea la un medic specialist agreat; spitalizarea şi/sau repatrierea asiguratului sau întoarcerea în România a copiilor minori; furnizarea unor garanţii de plată a serviciilor spitaliceşti;
-recuperarea bagajelor întârziate; înlocuirea documentelor pierdute/furate, inclusiv indicaţii/recomandări privind birourile/oficiile competente.

CUI i se adreseaza?

-Oricărei persoane cu vârsta cuprinsă între 0 și 75 de ani, care călătorește în străinătate în scop turistic, pentru studii sau afaceri.

TARIF

-Prețul asigurării complexe de călătorie SAFE TRAVEL este accesibil tuturor și corespunzător planului de asigurare ales.