Tab 1 Asigurarea  ta de accidente

Curiozitatea noastra nu are limite. Exploram, montam, reparam, cream,  iar accidentele ne pot surprinde in cele mai neasteptate momente si sanatatea sa fie pusa in pericol. Pentru aceste situatii a fost creata asigurarea de accidente. Chiar daca nu putem schimba cursul evenimentelor, putem sa-ti oferim protectie financiara care sa compenseze prejudiciul suferit si sa ajute in drumul spre refacere.

Asigurarea de accidente te protejeaza in urmatoarele cazuri: invaliditate permanenta, deces, pierderea temporara a capacitatii de munca sau consecintele estetice si functionale, prin acoperirea cheltuielilor medicale si compensatorii.

Tipuri de asigurari de accidente:

-Asigurarea individuala de accidente a persoanelor
-Asigurarea de accidente PLUS
-Asigurarea de accidente a persoanelor aflate in autovehicule
-Asigurarea de accidente a vanatorilor sportivi
-Asigurarea de accidente pentru profesionistii din media si spectacole CARISMA
Riscurile de baza acoperite:

-decesul
-invaliditatea permanenta totala sau partiala
Riscurile suplimentare acoperite:

-pierderea temporara a capacitatii de munca ca urmare a spitalizarii / concediului medical (tratament ambulatoriu)
-consecinte estetice si functionale cu caracter definitiv produse prin vindecarea vicioasa a traumatismelor, arsurilor sau degeraturilor datorate accidentelor

Avantaje si beneficii:

-protectia financiara impotriva accidentelor
-ajutor in drumul spre refacere
-protectia familiei prin preluarea cheltuielilor medicale

Cele 3 concepte de baza pentru prevenirea accidentelor si a consecintelor acestora:

I. Preventia primara-indepartarea tuturor circumstantelor care pot cauza accidentari (ex: reducerea vitezei, reducerea consumului de alcool, securizarea locuintei)

II. Preventie secundara-reducerea consecintelor accidentelor prin luarea de masuri pentru reducerea vatamarii (ex: purtarea centurii de siguranta, purtarea castii de protectie, instalarea de alarma anti-incendiu)

III. Preventie tertiara-tratarea corespunzatoare a ranilor (ex: acordarea de prim ajutor, tratament spitalicesc corespunzator)