Fenomenele naturale cu potential distructiv, care pot afecta zona in care locuim, dar mai ales riscurile cu o frecventa mai crescuta precum  incendiile, exploziile, furtul, implica o atentie sporita in alegerea asigurarii de locuinta.  VIVA CASA este prima asigurarea de locuinta care iti ofera protectie tip TOATE RISCURILE.

Asiguratul:

- persoana fizica pentru locuinta si bunurile detinute

Obiectul asigurarii:

- locuinte: apartamente, case, vile, inclusiv dependintele, dar si locuinte de serviciu si vile de protocol, in cazul persoanelor juridice;
- anexe: garaj exterior, magazie, imprejurimi etc.  aflate la aceeasi locatie cu locuinta asigurata;
- instalatii si amenajari speciale: alei, pavaje, piscine, saune, terenuri de sport, rampe auto, fantani arteziene, rezervoare de apa suspendate, rezervoare de combustibil de uz casnic;
- bunurile continute in locuinte si anexe.
Suplimentar se pot asigura si obiectele din metale sau pietre (semi) pretioase si obiectele si colectiile de arta.

Riscuri:

Sunt cuprinse in asigurare TOATE riscurile ce pot provoca daune, cu exceptia celor prevazute la excluderi. Asigurarea se poate incheia in 2 variante de acoperire pentru locuinta si 4 variante pentru bunuri, in functie de gradul de acoperire necesar. In plus, VIVA CASA are inclusa si componenta de Asistenta tehnica la domiciliu in planul Gold.

Servicii:

Serviciul de asistenta tehnica la domiciliu acopera contravaloarea serviciilor acordate prin intermediul societatii de asistenta si a materialelor / pieselor de schimb necesare, ca urmare a aparitiei evenimentelor acoperite. Evenimentele acoperite prin sectiunea de asistenta tehnica la locuinta asigurata sunt dintre cele mai des intalnite:

- avarii la instalatiile de apa si canalizare (ex: spargerea conductelor de apa, infundarea conductelor de apa)
- avarii la instalatia electrica;
- avarii la instalatia de incalzire (centrala termica, calorifere, conducte);
- avarierea acoperisului locuintei cladirii asigurate;
- avarierea usilor exterioare (inclusiv blocarea) si a tamplariei / geamurilor;
- avarii la instalatia de gaze (inclusiv la conducte de transport sau aparate de consum);
- deteriorarea, furtul, pierderea sau uitarea in interiorul locuintei a cheilor de acces.
Interventia de urgenta prin asistenta tehnica la domiciliu se realizeaza in baza notificarii la Centrul de Urgenta disponibil 24 de ore din 24, pus la dispozitie clientilor prin compania de asistenta partenera OMNIASIG VIG.

Durata:

1 an

Plata primei de asigurare:

Tu alegi frecventa de plata: integral sau pana la 4 rate